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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  28/02/2018
Data da última atualização:  05/04/2019
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  GOMES, W. B.; ALBUQUERQUE, L. B. de; MORAIS, F. M. de; GEBRIM, J. L. R.; FERREIRA, I. C.; AQUINO, F. de G.
Afiliação:  LIDIAMAR BARBOSA DE ALBUQUERQUE, CPAC; FERNANDA MONTEIRO DE MORAIS, CPAC; ISABEL CRISTINA FERREIRA, CPAC; FABIANA DE GOIS AQUINO, CPAC.
Título:  Os bovinos influenciam no crescimento inicial de espécies em experimento de restauração ecológica?
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO DE RESTAURAÇÃO ECOLÓGICA, 7., 2017, São Paulo. Tecnologia e avanços: anais... São Paulo: Instituto de Botânica, 2017.
Páginas:  p. 243
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Distrito Federal; Efeito herbívora; Gama; Impacto de bovinos; Ponte Alta; Redução do crescimento.
Thesagro:  Bovino; Espécie Nativa; Impacto Ambiental; Mata Ciliar; Reflorestamento.
Categoria do assunto:  K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/173357/1/p.-243-ANAIS-DO-VII-SIMPOSIO-DE-RESTAURACAO-ECOLOGICO.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC36167 - 1UPCRA - DDS2264S2264
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agrossilvipastoril.
Data corrente:  25/01/2018
Data da última atualização:  25/01/2018
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SEDANO, A. D. B.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e; PINA, D. S.; XAVIER, I. M.; SOUZA, H. A.; JOSÉ, R. P. D.; FARIA, A. C.
Afiliação:  ALISSON DIEGO B. SEDANO, UFMT-SINOP; DALTON H. PEREIRA, UFMT-SINOP; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; DOUGLAS S. PINA, UFBA; ISADORA M. XAVIER, UFMT-SINOP; HOZANE A. SOUZA, UFMT-SINOP; RENATA P. D. JOSÉ, UFMT-SINOP; ARTUR C. FARIA, UFMT-SINOP.
Título:  Dynamic fermentation of Piatã palisade grass (Urochloa brizantha cv. BRS Piatã) silage with additives.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu. A new view of animal science: challenges and perspectives: Proceedings. Foz do Iguaçu: SBZ, 2017. p. 585.
ISSN:  1983-4357
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The variation in forage availability during the year associated with the need to intensify production has contributed to the use of tropical grass silage. The use of this technique of forage conservation increases every year due to technological advances such as more efficient harvesting machines and the use of additives at the time of silage. The objective of this work was to evaluate the effect of different additives on the fermentative dynamics of silage of Urochloa brizantha cv. BRS Piatã. The piatã palisade grass established in the experimental area of Embrapa Agrossilvipastoril in Sinop - Mato Grosso / BR, was harvested and ensiled in experimental silos of PVC, maintaining 650 kg/m3, at the time of cutting, the grass presented dry matter of 230 g.kg-1 (DM). Before ensiling, the chopped material was submitted to different treatments: without additive - (control), with bacterial inoculant Sila Prime (Star Lab), with bacterial anzyme-inoculant Sil All 4x4 SW (Alltech do Brasil), with milled ground corn (MGM); crude glycerine (GB) and soybean molasses (MGM) in the amount of 100 g/ kg1 of natural matter. The experimental silos were opened in different fermentation periods (3, 7, 14, 28 and 56 days). The factorial scheme (5 x 6) was used in the completely randomized design (DIC) with three replicates per treatment, totalizing 90 experimental silos. The values of soluble carbohydrates (CS), hydrogenation potential (pH), titratable acidity (ACT) and ammoniacal nitrogen (N-NH3)... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Bacterial inoculant; Crude glycerin; Glycerin; Soybean molasses.
Thesaurus NAL:  Soybeans.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/171646/1/2017-cpamt-bruno-pedreira-fermentation-piata-urochloa-piata.pdf
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Registro original:  Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAMT905 - 1UPCRA - DD
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